Ringató - FOGLALÁS

A(z) Ringató - FOGLALÁS jelenleg nem bérelhető!

OKOSOFT 1.0


 

Ringató - FOGLALÁS

 

Kedves érdeklődők, Kedves vendégeink!

Hajó foglalási lehetőség 2022. március 15-től.

Megértésüket előre is köszönjük!

 

"Ringató" Élvezzük a vízet és a napot! Korszerű, alacsony fogyasztású 9,9 Le-ős motorral szerelt motoros csónak rövidebb vízi kirándulásokra, városnézésre 6 fő részére. A hajó a 17. életév betöltését követően jogosítvány nélkül is vezethető!

A bérlet magában foglal egy feltöltött 12 l-es üzemanyagtartályt. Minden további üzemanyag igénylés pótdíj köteles. Üzemanyag biztosítása helyszínre szállítva: 500 Ft/l.

Kedves Érdeklődő, leendő Kapitány Hölgy/Úr!

Ön az online foglalási rendszeren történő foglalással elfogadja a vízi járművek bérbeadásának feltételeiről szóló tájékoztatónkban foglaltakat. 

Ezúton kérjük, hogy aktív foglalása esetén a Foka ÖkoKikötőbe való érkezését a kiválasztott időpontot megelőzően legalább 15 perccel tervezze.

A kiválasztott kishajó használatához - az online foglaláson túl - a helyszínen az alábbi linken elérhető csónak és kishajó bérleti szerződést szükséges személyesen kitöltenie.

Csónak és kishajó bérleti szerződés minta

A motoros vízi jármű kiadását megelőzően rövid tájékoztatót tartunk a folyami belvízen való közlekedés alapvető szabályairól és a bejárható folyószakaszok veszélyforrásairól, vízföldrajzi viszonyairól.

A tájékoztató írásos formában letölthető itt.

 

Bérlés díja: 
11 800 Ft

 

Új Széchenyi Terv

 

 

 

 

 

 

 

 

Kapcsolat

Exedra-Bau Kft.

6753 Szeged, Dobozi u. 14/b.
Telefon: 20/499-0897
Email: info@okokikoto.hu

Szeged, Felső Tisza-part -"a vizitelep mellett"
Koordináták: 46° 15' 24,39'' É - 20° 10' 28,06'' K